Kerkdiensten in de kapellen van ´t Saalmerink en Wiedenhof Kerkdiensten in de kapellen van ´t Saalmerink en Wiedenhof

Vrijdag  7 december

Saalmerink, 10u30; Heilig Avondmaal Ds. G.J. Bouwmeester
Wiedenhof, 16u15; Heilig Avondmaal Ds. G.J. Bouwmeester

Maandag  24 december; kerstnachtviering

Saalmerink, 17u30 Dhr. G. Bouwhuis
Wiedenhof, 18u30 Ds. G.J. Bouwmeester en F. Asbroek
m.m.v. leden van het Pancratiuskoor

Vrijdag  4 januari 2019

Saalmerink, 10u30 Ds. G.J. Bouwmeester
Wiedenhof, 16u15 Ds. G.J. Bouwmeester

oproep vrijwilligers Saalmerink oproep vrijwilligers Saalmerink

Oproep vrijwilligers Saalmerink

Om de 14 dagen op vrijdag 10.30 uur is er een dienst in de kapel van het Saalmerink. Er zijn bewoners die zelf komen, maar veel mensen hebben hulp nodig om de kerkdienst te kunnen bezoeken. Vrijwilligers halen de mensen dan op van hun kamer of van de ontmoetingsruimte ‘de Vijverhoek’ en brengen ze nadien weer terug. Vaak geven de mensen zelf wel aan, waar ze naar toe willen of dat ze ergens hulp bij nodig hebben. Het wordt door de mensen erg gewaardeerd.
Er zijn momenteel 5 vrijwilligers die trouw komen en bewoners halen en terugbrengen. Maar als het er iets meer zouden zijn, dan kan er gerouleerd worden als iemand plotseling verhinderd is. Denkt u, dat is wel wat voor mij, neem dan contact op met Riek Klumpers ( of  5729532) .