Kerkdiensten in de kapellen van ´t Saalmerink en Het Wiedenbroek: Kerkdiensten in de kapellen van ´t Saalmerink en Het Wiedenbroek:


Witte Donderdag 29 maart
 
Wiedenbroek, 18u30;
Heilig Avondmaal
Ds. G.J. Bouwmeester

Goede Vrijdag 30 maart
 
Saalmerink, 16u
Kruiswegstatie
Mw. J. de Greef en
Mw. A. Mast
Wiendebroek, 15u00 Ds. G.J. Bouwmeester

Zaterdag 31 maart; Paaswake
 
Saalmerink, 17u30 Mw. B. Broekhuis en
Mw. Ds. H.J. Elzenga
Wiedenbroek, 18u30 Dhr. P. Hoekstra en
Ds. G.J. Bouwmeester

Vrijdag 13 april
 
Saalmerink, 10u30 Ds. G.J. Bouwmeester
Wiedenbroek, 15u Ds. G.J. Bouwmeester

Vrijdag 27 april
 
Saalmerink, 10u30 Mw. Ds. H.J. Elzenga
Wiedenbroek, 15u Mw. Ds. H.J. Elzenga

 
Koster gevraagd Koster gevraagd

Gevraagd: koster voor de Wiedenbroek-diensten.
Onze trouwe koster Yesa Bozoghlan gaat een opleiding volgen waardoor hij niet meer volledig beschikbaar is voor het kosteren bij de diensten in het Wiedenbroek. Wij zijn op zoek naar iemand die dat wil doen. De diensten vinden plaats op vrijdagmiddag in de oneven weken om 15.00 uur. Van de koster verwachten wij dat zij/ hij beschikbaar is van 14.15 — 16.15. Het gaat om het klaarmaken van de kapel voor de kerkdienst, een aantal eenvoudige werkzaamheden in een aangename, informele sfeer met enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Je wordt vrijwilliger bij Livio en bent dus verzekerd. lnlichtingen bij: ds. Jan Bouwmeester, (0651905837 of 0900-9200, of

 
oproep vrijwilligers Saalmerink oproep vrijwilligers Saalmerink

Oproep vrijwilligers Saalmerink
 
Om de 14 dagen op vrijdag 10.30 uur is er een dienst in de kapel van het Saalmerink. Er zijn bewoners die zelf komen, maar veel mensen hebben hulp nodig om de kerkdienst te kunnen bezoeken. Vrijwilligers halen de mensen dan op van hun kamer of van de ontmoetingsruimte ‘de Vijverhoek’ en brengen ze nadien weer terug. Vaak geven de mensen zelf wel aan, waar ze naar toe willen of dat ze ergens hulp bij nodig hebben. Het wordt door de mensen erg gewaardeerd.
Er zijn momenteel 5 vrijwilligers die trouw komen en bewoners halen en terugbrengen. Maar als het er iets meer zouden zijn, dan kan er gerouleerd worden als iemand plotseling verhinderd is. Denkt u, dat is wel wat voor mij, neem dan contact op met Riek Klumpers ( of  5729532) of ds. Bob Wijnbergen ( of 8523933).