spiritualiteit spiritualiteit

‘Voor ieder die verdieping zoekt en vragen stelt!’

De Protestantse gemeente te Haaksbergen-Buurse en de Parochie Sint Franciscus van Assisië hebben gezamenlijk een ruim aanbod van activiteiten samengesteld voor ieder die verdieping zoekt en vragen stelt.
U treft er hier een overzicht van aan, ingedeeld in een aantal rubrieken. Als u klikt op de activiteit van uw interesse, treft u meer gedetailleerde informatie aan.

Spiritualiteit Op Stap
  • Kloosterweekend Op verhaal komen bij de Franciscanen in Megen. Twee sessies, één voor iedereen en één voor 20/30/40-ers.
  • Luthertentoonstelling. Bezoek aan het museum Catharijneconvent.
  • Zweden. Reis naar Zweden in augustus.
Creatief
  • Workshop Kaarten maken Met o.a. verf en inkt originele kunst-kaarten maken.
  • Twee concerten met het Honhoforgel in de Protestantse kerk, die heel verschillend zijn van karakter.
  • Enkele bevlogen parochianen laten zien wat het resultaat is als je met je talenten aan de slag gaat en er tijd en energie aan besteedt.
  • Kunst en geloof. Hoe kunnen uitingen van kunstenaars ons helpen ons geloof te verdiepen? Kunstenaars verbeelden geloofsthema’s.
Eten Jeugd
Ouderen